به گزارش خبرنگار مهر، به نظر میرسد کروناویروس ابتدا به لایه بیرونی مجاری هوای انسان حمله میکند. در بیماران مبتلا به نوع شدید آن، بیماری پیشرفت کرده و منجر به نارسایی تنفسی و سندروم ناراحتی حاد تنفسی میشود.
در این شرایط نیاز به درمان فوری بسیار ضروری است چراکه شواهد نشان میدهد تاثیرات فوق التهابی و تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن از عوامل موثر در پیشرفت بیماری هستند.
در مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد دریافتند تتراسایکلین به خاطر تاثیر در تنظیم سیستم ایمنی در درمان بیماری کووید ۱۹ موثر است.
تتراسایکلین علاوه بر فعالیت ضدباکتریایی دارای عملکرد ضدالتهابی هم است. این دارو دارای توانایی توقف تکثیر سلولهای T و کاهش تولید مولکولهای سیگنالده التهابی است. این دارو برای درمان HIV و مالاریا هم استفاده میشود.
محققان در این مطالعه دارو تتراسایکلین را بر روی ۲۴ بیمار بررسی کردند. نتایج نشان داد تتراسایکلین میتواند نیاز به دستگاه تهویه ونتیلاتور و طول مدت بستری بودن در ICU را در بیماران کاهش دهد.
از آنجائیکه معمولاً کروناویروس موجب تقویت سلولهای لایه بیرونی دستگاه تنفسی میشود و واکنشهای التهابی ریه را ترغیب میکند. این شرایط از طریق تتراسایکلین ها متوقف میشود.
نظر شما